Processutveckling (december 22)

Brottas du med processkartor och andra processfrågor? Kanske har du ett verktyg att rita processer i men inte metoder för hur du ska tänka när du kartlägger och utvecklar processer?

I den här utbildningen får du närmare utforska olika metoder som ger stöd för att kartlägga och förutsättningar för att förbättra en verksamhets processer.

Genom praktiskt träning och kommer du att utveckla dina färdigheter i processmetoderna samt reflektera över hur dessa kan användas i din verksamhet.
Metoderna bidrar till ett systematiskt och strukturerat sätt att skapa en gemensam syn på dina processer och förutsättningar för att utveckla och förbättra dina processer. Utbildningen kommer även att beröra hur ni kan förvalta, styra och följa upp processer över tid.
Tillsammans med erfarna processutvecklare får du möjlighet att utveckla dina kunskaper om hur du kan använda processmetoderna.

Mål

Att få kunskap och förståelse om processmetoder för ett systematiskt och strukturerat sätt att utveckla och förvalta processer.
 

Förkunskaper 

Grundläggande kunskaper i processorientering

Målgrupp

Du som arbetar med processorientering och processutveckling inom staden.
 

Material

Inget
 

Omfattning

Två halvdagar à 3,5 tim
 

Plats

Intraservice, Gårdavägen 2
 

Kostnad

1000 kr/person
 

Innehåll

  • Övergripande processteori
  • genomgång och praktisk träning av metoder för att skapa en gemensam syn på processer samt förutsättningar för att utveckla och förbättra processer
  • Förvalta och införa processer.
 

Utbildningsansvarig

Vid frågor kontakta Andrea Olow:
 

Hantering av personuppgifter


Klicka HÄR för att se hur vi hanterar dina personuppgifter.