Registrering och kvalitetssäkring i Ciceron

Programmet är till för dig som arbetar med den politiska ärendeprocessen och i synnerhet med frågor som rör registrering och kvalitetssäkring av handlingar och ärenden i Göteborgs Stad. Genom programmet guidas du genom obligatoriska utbildningar för att arbeta i systemrollen registrerare eller kvalitetssäkrare i Ciceron DoÄ.
 
Programmet kräver inga förkunskaper av att arbeta med Ciceron DoÄ
Om programmet

För att anmäla dig till programmet välj "Gå till anmälan" nedan. Därefter kommer du vidare genom att trycka på "till programmet". Där kan du se en lista på aktiviteter, kurser och uppföljningar som ska vara avklarade för att bli godkänd. Här kan du välja kurser och anmäla dig till specifika utbildningstillfällen.

Du kan enkelt hitta till programmet i utbildningsportalen under Mitt lärande/Hem. Här framgår det hur stor andel obligatoriska moment i programmet som är avklarat. Efter avklarade utbildningar kan du återvända hit för att hitta olika resurser kopplat till utbildningarna eller din roll i systemet.

 

Omfattning

Programmet innehåller en utbildning uppdelad i två dagar om 2h samt med ett uppföljningstillfälle om 2h. Sammanlagt omfattar programmet obligatoriska moment om 6h utöver egna övningar.
 

Innehåll

Programmet innehåller följande delar:

  • Registrering och kvalitetssäkring i Ciceron
  • Uppföljningstillfälle Registrering och kvalitetssäkring i Ciceron

Glöm inte att boka dig på ett uppsamlingstillfälle i nära anslutning till utbildningen. 

 

Utbildningsansvarig

Vid frågor kontakta Niclas Vikström, Intraservice.
niclas.vikstrom@intraservice.goteborg.se 
 

Hantering av personuppgifter


Tillfällen

   

Titel: Grupp 2A
Startdatum:
Slutdatum:
2024-05-20
2024-12-31
Sista anmälningsdag: 2024-12-31
Innehåll