Arbetsmiljödagarna 2022 - Det svåra och viktiga samtalet

Vill du som chef veta mer om hur du får färre och mindre svåra, svåra samtal?  
Kom på workshop för att få inspiration, mötas och samtala om utmaningar i rollen som chef. Vi går igenom konkreta verktyg att använda före, under och efter samtalet för att få kunskap om hur det svåra samtalet i stället kan bli: det viktiga samtalet. 

Mål
Att öka kunskapen inom organisatorisk och social arbetsmiljö samt stärka kunskapen för att bidra till förändrings- och utvecklingsarbete.

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs

Målgrupp

Chefer i Göteborgs Stad

Material

Inget material krävs

Omfattning

En halvdag

Plats

Burgårdens konferensccenter, Skånegatan 20

Kostnad

Kostnadsfri

Innehåll

Föreläsning och samtal kring hur du får färre svåra samtal, men även hur de svåra samtalen upplevs som mindre svåra. Hur kan du förbereda dig och medarbetare inför samtalet. Hur agera under samtalet och hur gör du efter samtalet, när ni är åter i verksamhetens vardag. Oavsett vad det svåra samtalet handlar om, om det sker akut eller är inplanerat, kommer du få tips och tillsammans med de övriga deltagarna på workshopen testa att få det svåra samtalet att bli det viktiga samtalet.  

Denna utbildning sker fysiskt och har begränsat antal platser, målgruppen är därför satt till stadens chefer i första hand.

Utbildningsansvarig

Utbildningen hålls av föreläsare: Sandra Azar, utvecklingsledare & Leg. Psykolog på CLU samt Albin Envall, Utvecklingsledare CLU.  

Vid frågor kontakta Rebecca Holm, Intraservice 
 

Hantering av personuppgifter

Klicka här för att läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.